Tatuoinnin ottaminen

  1. Älä käytä alkoholia vuorokauteen ennen tatuoinnin ottamista. Vältä myös verta ohentavien lääkkeiden käyttöä.
  2. Suosittelemme syömään ja juomaan ennen tatuoimista. Tasapainossa oleva verensokeri auttaa jaksamaan pitemmässä sessiossa. Suositeltavaa on myös ottaa evästä mukaan, varsinkin jos projektisi työstämiseen käytetään koko päivä.
  3. Tatuoitavasta alueesta riippuen, pukeudu järkevästi . Valitse vaatetus jossa on mukava olla ja tatuoitava alue on helppo jättää paljaaksi. Toimenpiteen aikana mustetta saattaa roiskua suojaamisesta huolimatta, älä pukeudu ”parhaimpiin”.
  4. Mikäli sinulla on kuiva ja hilseilevä iho, kannattaa tatuoitavaa aluetta rasvata kosteuttavalla voiteella noin viikko ennen tatuoimista. Kuori kuollut iho pois tatuoitavalta alueelta ennen tatuoitavaksi tuloa.
  5. Akne, erilaiset näppylät sekä runsas ihottuma saattavat olla esteenä tatuoimiselle. Paranemisen aikana ne usein työntävät väripigmenttiä ulos ja tulehdusriskin mahdollisuus kasvaa.
  6. Voit tuoda mukanasi jonkun henkiseksi tueksi / seuraksi, mutta älä ota isoa joukkoa mukaan. Suurempi yleisö usein häiritsee tatuoijan keskittymistä. Lapsille kannattaa järjestää hoitopaikka toimenpiteen ajaksi. Kotieläimiä studiolle ei saa tuoda missään tilanteessa.

Comments are closed.